KM24 Banner (Lille)

Om KM24

KM24 gør det lettere at følge med, bevare overblikket og træffe de rigtige beslutninger.

Med KM24 kan du lynhurtigt få nye informationer om virksomheder, teknologier, dagsordener i medier samt følge myndighedernes behandling af de emner, der er vigtige for din virksomhed. Uanset om det er EU, den danske centraladministration, kommuner og regioner eller diverse råd og nævn.

Hver time og hver dag, året rundt, overvåger vi en lang række netkilder. Du kan med KM24 skræddersy din overvågning, vælge emner og geografi eller filtrere med søgeord. Du får straks besked, når der er et hit.

KM24 er udskilt som et selvstændigt selskab fra Kaas & Mulvad 3. juli 2023. Inden da har det været et forretningsområde med indsamling, analyse og præsentation af data for især medier.

Gennem årene har Kaas & Mulvad trukket data, gemt dem og forsynet medier med data og analyser. Vi har arbejdet tæt sammen med de fleste danske medier. Det arbejde fortsætter KM24.

Bl.a. er det KM24, der trækker data fra Tinglysningen som fødekæde til 200-300 daglige robothistorier fra Ritzau, ligesom vi også forsyner Ritzau med data fra cvr til deres robothistorier om virksomhedsregnskaber.

Fra at være en intern leverandør til medier, øger KM24 i dag kundegruppen uden for medier med overvågning af nye data inden for en lang række områder, ligesom vores historiske data om virksomheder benyttes til at skabe overblik over konkurrenter, samarbejdspartnere og kunder.

KM24 er tilmeldt Pressenævnet og Datatilsynet som et massemedie med offentlig tilgængelig informationsdatabase og interne redaktionelle databaser med Nils Mulvad som dataansvarlig.

KM24 er stiftet af Tommy Kaas og Nils Mulvad.

KM24 har kontor i København og Aarhus.

Aarhus | Ellebjergvej 25 | 8240 Risskov

København | Porcelænshaven 6B, 1.th. | 2000 Frederiksberg

Post@km24.dk

CVR: 44156555.

Tommy Kaas er født i 1959. Redaktør, partner og direktør i KM24 og i Kaas & Mulvad. Uddannet journalist i 1988. Han har bl.a. været journalist på Vejle Amts Folkeblad, Nyhedsmagasinet Danske Kommuner, De 3 Stiftstidender og JydskeVestkysten samt ErhvervsBladet. Medstifter af Foreningen for Computerstøttet Journalistik i 1997 og Dicar i 1999. Fra 2005-2015 ekstern lektor på journalistuddannelsen på RUC. Fra 2006 til 2016 intern og ekstern underviser i datavirksomheden Experian.

Tommy Kaas' speciale er digital research og avanceret personresearch. Han underviser i alle typer datajournalistik og har holdt kurser og trænet på konferencer i Europa, USA, Afrika og Asien.

Mobil: + 45 27 26 88 18

Email: tommy@km24.dk

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/tommykaas/

Nils Mulvad, født 1955, er redaktør, partner og direktør i KM24 og Kaas & Mulvad. Uddannet journalist i 1989. Han har bl. a. været journalist på Computerworld, arbejdet freelance, været journalist på Jyllands-Posten i seks år og lektor ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 14 år. Han er medstifter af Global Network for Investigative Journalism, GIJN, og andre internationale netværk som Farmsbusidy.org og Fishsubsidy.org.

Ligeledes var han i 2003 medstifter af netværket Scoop, der startede med at fokusere på praktisk støtte til undersøgende journalistik i Ukraine og Sydøsteuropa og siden voksede til at dække det meste af den tidligere Sovjet-blok og Mellemøsten.

Han var administrerende direktør for Dansk Internationalt Center for Analytisk Journalistik 2001-2006, årets europæiske journalist i 2006, modtog IRE-award for Freedom of Information i 2006 og den første The Global Leadership Award i 2017 af GIJN. Han har arbejdet som rådgiver for International Press Institute og siddet i flere juryer.

Han er medlem af bestyrelsen og redaktør for Investigative Reporting Denmark. Han er formand for den danske organisation Åbenhedstinget, der arbejder for åbenhed i Danmark. Han er også formand for det internationale advisory board for Gravercenter.dk og medlem af Supervisory Board for det slovenske undersøgende journalistiske center Oštro.

Nils Mulvad er specialist i at skaffe og analysere data.

Nils Mulvad underviser i datajournalistik og har i mere end 30 år holdt kurser og trænet på konferencer i Europa, USA og Asien.

Mobil: + 45 51 50 48 08

Email: nils@km24.dk

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/nmulvad/